Seurakilpailut 2.-3.10.2010

2.-3.10.2010 Koljonvirran Ratsastajat järjestivät ratsastuskeskuksella seurakilpailuviikonlopun, joissa ratsastettiin samalla Koljonvirta Cupin 3. osakilpailu koulu- ja esteratsastuksessa. Ratsastuskoulun oppilaat pärjäsivät erittäin hyvin joka luokassa!!
© Ansku K.
Elina ja Pyry

Lauantaina ratsastettiin kolme esteratsastusluokkaa: 60cm, 70cm sekä 80/90cm. 60cm luokassa lähtijöitä oli yhteensä 11kpl, joista 10 ratsukkoa suoriutui hyväksytysti maaliin. Tässä luokassa ratsastuskoulun oppilaat eivät sijoittuneet, mutta lähelle kyllä! Elina Lämsä suoriutui hienosti ensimmäisistä seurakilpailuistaan Visun Pyryn kanssa luokassa neljänneksi jääden vain muutaman kymmenyksen 3. sijoittuneesta.

© Ansku K.
Minttu ja Limbo

70cm -luokassa tuli lauantain ensimmäinen palkintosija tuntiratsukolle. Minttu Koponen hyppäsi puhtaan radan Limbo-ruunalla ollen luokassa neljäs. Ratsukko suoriutui radasta hienosti, vaikka kuskia taisi hieman jännittää...

© Minttu K.
Hanna ja Gusti

80cm -luokassa voitto napsahti tuntiratsukolle, Hanna Haveriselle ja Gustavalle. Paljon yhdessä kilpaillut parivaljakko teki tasaista jälkeä myös tällä radalla. Voittosija tuli 4 virhepisteestä huolimatta kahden johtosekunnin turvin, sillä kukaan ei suoriutunut puhtaasti radalta.

©  Elisa K.
Anni ja Viulu

Sunnuntaina ratkottiin Koljonvirta Cupin kouluratsastus a- ja b-sarjat. Ensimmäinen luokka oli Harrasteluokan kouluohjelma. Luokassa ratsastuskoulun oppilaat pärjäsivät erittäin hyvin, sillä 1. ja 2. sija menivät tuntiratsukoille. Anni Kettunen Viola -tamman kanssa veti luokan selvästi omiin nimiinsä ja sai suorituksestaan huimat 6 pistettä enemmän kuin toiseksi tullut. Annin ja Viulun voittotulos oli 106p eli 66,25%.

© Minttu K.
Maria ja Limbo

Toiseksi luokassa ratsasti Maria Kumpulainen Limbolla. Tulos taisi tulla ratsastajalle hieman yllätyksenä, mutta Maria oli täysin oikeutettu sijaansa hienon tuloksen johdosta! Täysin samoilla pisteillä oli myös Milla Leppänen Wiktor -ruunallaan, joka asuu tallissa, mutta tyylipisteidensä johdosta Maria oli sijoittui toiseksi ja Milla kolmanneksi.

© Minttu K.
Saara ja Limbo

Toinen luokka oli tutustumisluokan kouluohjelma pitkällä radalla. Luokassa oli paljon myös tallin ulkopuolisia ratsukoita, mutta silti ratsastuskoulun tytöt pitivät pintanta ja suoriutuivat hienosti!

Toiseksi luokassa ratsasti Saara Rönkkö Limbolla. Jo kolmas sija viikonlopun aikana pikkuruunalle kertoo sen monipuolisuudesta ja kyvystä suoriutua monen eri ratsastajan kanssa hyvin. Saaran kanssa Limbo alkoi hiipua radalla, mutta paljon ruunan kanssa töitä tehnyt Saara sai pidettyä ohjelman kasassa loppuun asti, lopputuloksena 62,17% ja sijoitus 2.

© Minttu K.
Carita ja Helmi

Neljänneksi luokassa ratsasti Carita Åkerlund Helluttarella. Pitkään Helmen kanssa reenaillut Carita suoriutui hienosti tehden tasaisen ja laadukkaan suorituksen.

Koko viikonloppu meni varsin hienosti ja pitkään odotetut sijoitukset tulivat joka luokassa. Onnea jokaiselle sijoittuneelle!