Vanhat opetushevoset

Vuoden 2006 jälkeen tallilta lähteneet opetushevoset.
Huomaa myös, että sivuvalikosta voit myös valita tuntihevosen työstä lähteneitä ratsuja!

          Ants

          Carlijs

          Hansu

          Hellutar

          Jestka

          Kösperi

          Leps

          Vihvi

          Viivian

          Visun Pyry

          Jack the Ripper

© Minttu K.

t. Ulla

s. arv. 1994
i. tuntematon
e. tuntematon
ei. tuntematon

Pikkuinen sähköjänis eli Ulla -tamma. Vauhdikas poni osasi töissä ollessaan suorittaa koulukiemuroita miten päin vain, mikäli kuski osasi kertoa Ullalle ettei hommissa ollut niin kauhea kiire. Tamma myös hyppäsi iloisesti tuntiratsastajien kanssa aina kilpailuissakin - mikäli estevirheiltä säästyttiin oli sijoitus melkein varma, sillä aikaa oli Ullan kanssa helppo ratsastaa.

 

© Minttu K.

t. Orissa RUS

s. 1990
i. Novosibirsk I
e. Ofelia
ei. Saigon

Pieni musta tamma Orissa oli rodultaan puoliverinen, vaikka ponimainen ulkomuoto saattoi hämätä. Nuoruudessaan 130cm esteratoja hypännyt pikkutamma oli tasaisten askeleittensa vuoksi yksi kestosuosikkeja alkeistunnille. Karsinassa hapannaamainen Orissa puksutteli korvat tötterössä tunnit läpi - ja välistä kun päästiin muistelemaan entistä estehevosen uraa ei ollut musta tamma pysyä nahkoissaan innostuksesta.

© Minttu K.

t. Elli-Esteri

s. 1999
i. Laaseri
e. R.R. Henna
ei. Hemmo

Elli-Esteri, eli tuttavallisemmin Elli, oli nuori neiti tullessaan työvirkaansa Koljonvirralle. Luonteeltaan Elli oli yritteliäs, mutta osaisi myös välistä lintsata töistä, jolloin kaasutteluvaihe jäi päälle. Elli hyppäsi kivasti tuntiratsastajien kanssa isojakin esteitä.

© Minttu K.

r. Vippula

s. 1992
i. A.T. Vinski
e. H.H. Tiina
ei. H.H. Hurma

Vippula toimi tuntihevosena monena talvena peräkkäin, mutta lähti aina kesäisin kotilaitumelle lomalle. Kompaktikokoinen suomalainen työmies oli monen tuntiratsastajan suosikki, sillä Vippula toimitti tehtävän kuin tehtävän tasaisesti ja hyvällä asenteella. Ruuna oli varmajalkainen hypätessä ja suoritti pienempienkin ratsastajien kanssa estetehtävät varmasti ilman ongelmia.