Ants

© Ansku K.

r. Ants

s. 1999 k. 16.8.2017
i. Ando
e. Tromba
ei. Topper

Jos haluat tietää millainen on täydellinen opetushevonen, voin kertoa sinulle enemmän Antsista. Kaikki jotka ovat hoitaneet ja ratsastaneet Antsilla voivat varmasti olla yhtämieltä siitä, että parempaa hevosta saa hakea.

Työkaverina Ants oli loistava muunmuassa koska... hänellä ei ollut huonoja päiviä, hän oli erinomainen työssään ja ahkera, ei sarastanut koskaan ja tuli mainiosti toimeen kaikkien työkavereidensa kanssa. En vain keksi mitään asiaa tai sen vierestä, mikä olisi Anteron kanssa aiheuttanut ongelmia. Tai no... heinämäärän säännöstely oli joskus haastavaa. Antsilla oli erinomainen ruokahalu, mutta myös taito varastoida itseensä ylimääräistä pahan päivän varalle.

Pahoja päiviä ei Antsille tullut. Ants asui koko "aikuisikänsä" Koljonvirran tallilla, yhteensä 14 vuotta. Kevät-talvella 2017 Ants muljautti tarhassa vuohisnivelen, joka ei enää parantunut. Ants sai viettää oloneuvoksen elämää ja parannella kinttua, jotta pääsi vielä kesälaitumelle laumansa kanssa. Voi sitä riemua! Ihanaa oli sitä katsoa - hevosenomistajan paras hetki.

Kiitos Antsille yhteisistä vuosista, meidän kaikkien sinut tunteneiden puolesta.

Hanna Pesonen